INGREDIENTS:
1 bròquil de mida mitjana
1 ceba 4 ous
60 gr. formatge emental
1 got de nata
1/2 Kg de pastanagues
ELABORACIÓ:
Tallar el bròquil a grills. Picar la ceba i posar a podar en una cassola amb l'oli. Afegir el bròquil i cuinar a foc baix fins que estigui tou. Salar i remenar-ho tot plegat.
Batre els ous i afegir la nata, el formatge, el bròquil i la ceba, triturar amb la batedora i posar a punt de sal.
Untar un motlle gran amb mantega i omplir amb la barreja, posar al forn al bany maria, a una temperatura de 180º durant 30 o 40 minuts aproximadament. Deixar refredar i desmot llar.
Per la crema, tallar les pastanagues a daus. Poxar-les en una cassola amb una mica d'oli i un pessic de sal. Coure durant 15 o 20 minuts. Posar-les en el got de la batedora amb una mica de nata i triturar fins ha obtindre una textura cremosa.
Servir el flam acompanyat de la crema de pastanaga.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada