INGREDIENTS:
1
Kg de vedella tallada prima (gerret o colatí)
4
cebes grosses
3
tomàquets madurs
1
l. de brou de verdura “Gallina Blanca”
!/2
Kg de barreja de bolets
Vi
blanc o ranci
Sal,
pebre i oli.
Ingredients per la picada:
2
llesques de pas fregit
Un
grapat d’ametlles i avellanes torrades
i
dos grans d’all.
PREPARACIÓ:
Salpebrar els talls, enfarinar-los i fregir-los en poca cocció. Es dipositen en una cassola ja fregits. Amb l'oli de fregir la vedella, es fa un sofregit amb la ceba tallada fina i els tomàquets. Poc abans d'estar cuit, s'hi aboca un raig de vi ranci, i un cop evaporat l'alcohol, s'hi aboca una part del brou de verdura, i es deixa un temps fent xup-xup. Tot seguit, es tritura en una batedora el sofregit, i amb un colador fi es cola directament sobre la cassola amb els talls, afegint-hi al mateix temps, els bolets. Seguidament s'hi aboca la resta del brou de verdures just fins quasi cobrir els talls, i es deixa a foc lent durant una hora i mitja aproximadament. Passat aquest temps, s'aboca la picada, i es cou uns deu minuts més a foc lent.
Bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada