INGREDIENTS
(Per a 4 persones)
400 g d'arròs
1/2 Kg de barreja de bolets
2 cebes grans
100 g d'encenalls de formatge parmesà
50 g de formatge parmesà en pols
300 g de pernil del país, tallat prim
1 1/2 litres de brou de verdures
ELABORACIÓ
En una cassola amb oli, es
sofregeix la ceba tallada ben fina. Poc abans de estar cuita,
s'incorporen els bolets i es deixa coure uns deu minuts més. Un cop
feta la cocció, s'hi incorpora l'arros, remenant-ho perquè quedi
ben barrejat. S'hi aboca el brou de verdures prèviament escalfat, i
es deixa coure tot junt uns vint minuts, incorporant-hi mes brou, si
es necessari. Deu minuts abans d'acabar la cocció, s'hi barreja els
encenalls del formatge parmesà, remenant-ho constantment, fins que
quedi cremós.
Per a muntar el plat:
Es posa un tall de pernil en el
fons del plat. Al damunt, s'hi col·loca una porció d'arros i es cobreix amb talls de pernil. S'acaba empolsant el plat, amb el parmesà
en pols.
Bon profit...!!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada