Cercar en aquest blog

dissabte, 22 d’agost del 2015

Risotto de bolets i parmesà cobert de pernil



INGREDIENTS

(Per a 4 persones)

400 g d'arròs
1/2 Kg de barreja de bolets
2 cebes grans
100 g d'encenalls de formatge parmesà
50 g de formatge parmesà en pols
300 g de pernil del país, tallat prim
1 1/2 litres de brou de verdures 

ELABORACIÓ

En una cassola amb oli, es sofregeix la ceba tallada ben fina. Poc abans de estar cuita, s'incorporen els bolets i es deixa coure uns deu minuts més. Un cop feta la cocció, s'hi incorpora l'arros, remenant-ho perquè quedi ben barrejat. S'hi aboca el brou de verdures prèviament escalfat, i es deixa coure tot junt uns vint minuts, incorporant-hi mes brou, si es necessari. Deu minuts abans d'acabar la cocció, s'hi barreja els encenalls del formatge parmesà, remenant-ho constantment, fins que quedi cremós.

Per a muntar el plat:

Es posa un tall de pernil en el fons del plat. Al damunt, s'hi col·loca una porció d'arros i es cobreix amb talls de pernil. S'acaba empolsant el plat, amb el parmesà en pols.

Bon profit...!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada