INGREDIENTS:
4 talls de bacallà
3/4 de kg de patates
1 pebrot verd
2 pebrots vermells de conserva
250 g de tomàquet triturat
Oli d'oliva
ELABORACIÓ:
Tallarem les patates laminades (rodones) i les fregirem en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin toves, sense ser rosses. En la mateixa paella que hem fregit les patates, i fregirem el bacallà que haurem enfarinat prèviament.
En una paella a part, fregirem el pebrot verd tallat a tires a foc lent. Quan ja falta poc per estar cuit, abocarem el tomàquet i els pebrot vermell tallat també a tires, i ho deixarem coure poc a poc una estona més.
En una plata per anar al forn, col·locarem primer les patates, i al damunt, el sofregit que hem fet, i al sobre de tot, els quatre talls de bacallà. Ho deixarem al forn a temperatura baixa, uns deu minuts aproximadament.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada