Cercar en aquest blog

dissabte, 5 de setembre del 2015

Bacallà amb patates laminades, tomàquet i pebrot



INGREDIENTS:

4 talls de bacallà 
3/4 de kg de patates 
1 pebrot verd 
2 pebrots vermells de conserva
250 g de tomàquet triturat
Oli d'oliva

ELABORACIÓ:

Tallarem les patates laminades (rodones) i les fregirem en una paella amb oli d'oliva fins que estiguin toves, sense ser rosses. En la mateixa paella que hem fregit les patates, i fregirem el bacallà que haurem enfarinat prèviament.

En una paella a part, fregirem el pebrot verd tallat a tires a foc lent. Quan ja falta poc per estar cuit, abocarem el tomàquet i els pebrot vermell tallat també a tires, i ho deixarem coure poc a poc una estona més.

En una plata per anar al forn, col·locarem primer les patates, i al damunt, el  sofregit que hem fet, i al sobre de tot, els quatre talls de bacallà. Ho deixarem al forn a temperatura baixa, uns deu minuts aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada