INGREDIENTS:
Per a 4 persones:
• 4 calamars de ració
• 8 gambes
• 2 albergínies
• 1 ceba
• 2 porros
• sal
• 4 tomàquets
• 50 ml de vinagre balsàmic
ELABORACIÓ:
Separeu les aletes i les potes de la bossa dels calamars. Escaldeu les bosses 1 min en aigua bullent sense sal. Poseu un raig d’oli en una paella o una cassola i salteu-hi les potes i les ales dels calamars. Incorporeu-hi les gambes, 1 min per banda. Separeu els caps de les cues de les gambes. Premeu els caps mirant de treure’n l’oli i l’extracte que contenen. Peleu les cues. Trinxeu la ceba i l’albergínia pelada i afegiu-ho a la preparació anterior. Afegiu-hi el suc dels caps. Un cop tou, escorreu-ho de l’oli. Trinxeu-ho tot i ompliu els calamars amb aquest farcit. Coeu-los 15 min en una cassola amb oli, tapada i a foc lent. Tireu-hi dauets de tomàquet pelat i el vinagre, i serviu-ho amb filets de porro saltats.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada