Cercar en aquest blog

dilluns, 21 de setembre del 2015

Calamars farcits de gambes i alberginies


INGREDIENTS:

Per a 4 persones: 

• 4 calamars de ració 
• 8 gambes 
• 2 albergínies 
• 1 ceba 
• 2 porros 
• sal 
• 4 tomàquets 
• 50 ml de vinagre balsàmic

ELABORACIÓ:

Separeu les aletes i les potes de la bossa dels calamars. Escaldeu les bosses 1 min en aigua bullent sense sal. Poseu un raig d’oli en una paella o una cassola i salteu-hi les potes i les ales dels calamars. Incorporeu-hi les gambes, 1 min per banda. Separeu els caps de les cues de les gambes. Premeu els caps mirant de treure’n l’oli i l’extracte que contenen. Peleu les cues. Trinxeu la ceba i l’albergínia pelada i afegiu-ho a la preparació anterior. Afegiu-hi el suc dels caps. Un cop tou, escorreu-ho de l’oli. Trinxeu-ho tot i ompliu els calamars amb aquest farcit. Coeu-los 15 min en una cassola amb oli, tapada i a foc lent. Tireu-hi dauets de tomàquet pelat i el vinagre, i serviu-ho amb filets de porro saltats.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada