INGREDIENTS:
200 g de mantega
200 g de sucre
4 ous
400 g de farina
un sobre de llevat Royal
un gotet de rom
100 g de panses de Corint
125 g de cireres confitades
125 g d'altres fruites confitades
una mica de relladura de llimona
ELABORACIÓ:
200 g de mantega
200 g de sucre
4 ous
400 g de farina
un sobre de llevat Royal
un gotet de rom
100 g de panses de Corint
125 g de cireres confitades
125 g d'altres fruites confitades
una mica de relladura de llimona
ELABORACIÓ:
En un recipient escalfat, es bat
la mantega fins a posar-la esponjosa; s'afegeix el sucre i es
treballa bé una bona estona; després s'incorporen els ous un a un,
treballant molt la massa; s'agrega a ella la farina i el sobre de
llevat Royal; finalment, el rom i les panses (remullades prèviament
durant dues hores) i la fruita confitada.
S'unta amb mantega un motlle allargat i es folra amb paper sulforitzat; s'omple amb la barreja i es cou a forn moderat. El cake augmenta bastant i s'esquerda pel centre al coure. Si es torra massa aviat, es cobreix amb un paper mullat. Es coneix que és cuit, si al punxar amb una agulla llarga, surt neta.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada