Cercar en aquest blog

dimecres, 2 de setembre del 2015

Pastís de carbassó amb salsa de tomàquet



INGREDIENTS:

1 kg de carbassó
1/2 kg de cebes
1 Kg de tomàquet madur
4 cullerades d'oli
1 terrina de formatge cremós (Philadelphia)
2 gots de llet
8 ous
Sal i pebre

ELABORACIÓ:

Estofar tapats la ceba i el carbassó tallats en rodanxes fines, a foc molt fluix (15 minuts en el moment) Quan tot estigui tendre, deixar que es consumeixi l'aigua que hauran deixat anar, cuidant que no agafi color.

Batre els ous a la batedora amb el formatge i la llet, fins a obtenir una barreja uniforme. Ajuntar amb el carbassó i la ceba, i assaonar amb sal i pebre. Greixar un motlle rodó de 26 centímetres i omplir amb la preparació.

Coure al forn al bany Maria 40 min, desemmotllar i servir amb la salsa.

Salsa: Ratllar el tomàquet i sofregir-lo en una paella amb una mica d'oli i un polsim de sucre i sal.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada