INGREDIENTS:
1
kg de carbassó
1/2
kg de cebes
1
Kg de tomàquet madur
4
cullerades d'oli
1
terrina de formatge cremós (Philadelphia)
2
gots de llet
8
ous
Sal
i pebre
ELABORACIÓ:
Estofar
tapats la ceba i el carbassó tallats en rodanxes fines, a foc molt
fluix (15 minuts en el moment) Quan tot estigui tendre, deixar que es
consumeixi l'aigua que hauran deixat anar, cuidant que no agafi
color.
Batre
els ous a la batedora amb el formatge i la llet, fins a obtenir una
barreja uniforme. Ajuntar amb el carbassó i la ceba, i assaonar amb
sal i pebre. Greixar un motlle rodó de 26 centímetres i omplir amb
la preparació.
Coure
al forn al bany Maria 40 min, desemmotllar i servir amb la salsa.
Salsa: Ratllar
el tomàquet i sofregir-lo en una paella amb una mica d'oli i un
polsim de sucre i sal.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada