INGREDIENTS:
1 Kg. de tripa de vedella
1 ceba grossa
1 bitxo picant
125 gr. de xoriço picant
125 gr. de pernil a daus
250 ml de brou de pollastre
1 got de vi blanc
Pebre roig picant
Sal, lleuré
1 pot petit de 250 g de cigrons
1 pot petit de 250 g de cigrons
Per la picada:
1 llesqueta de pa fregit
2 alls
10 ametlles torrades
10 avellanes torrades
(Ttritureu-ho tot amb brou de pollastre)
ELABORACIÓ:
Sofregir la ceba i quan estigui daurada, s'afegeixen els calls juntament amb el bitxo, la sal el llorer i un got de vi blanc. Es deixa coure a foc lent durant 20 minuts. A part es fregeixen els trossets de pernil i xoriço, se li dóna unes voltes i se li afegeix la picada coent junt a foc lent dos o tres minuts, després se li afegeix el tomàquet i el pebre roig. Finalment s'ajunta tot als calls i es deixa coure tot junt 15 minuts més.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada